długość | 255 mm |
---|---|
szerokość | 305 mm |
wysokość | 115 mm |
waga | 3.2 kg |
Waga Valor 1000 do 3 kilogramów produkcji firmy Ohaus o indeksie 730030 to świetne rozwiązanie dla każdej kuchni zarówno tej profesjonalnej jak i dla amatorów. Waga umożliwia wielokrotne tarowanie co pomaga w odmierzaniu porcji poszczególnych składników prosto do miski. Zasilanie bateryjne (3 baterie AA w komplecie) lub z zasilacza sieciowego (opcja). Funkcja automatycznego wyłączania się wagi w przypadku jej nieużytkowania gwarantuje dłuższe działanie baterii. Urządzenie wyposażone jest w zintegrowaną blokadę transportową. Zakres ważenia to do 3 kilogramów a dokładność to do 0,5 grama. Czas pracy na zasilaniu bateryjnym to do 100 godzin. Czas stabilizacji pomiaru to około 3 sekundy. Obudowa została wykonana z ABSu. Producent deklaruje, iż produkt spełnia wszelkie wymagania dotyczące bezpieczeństwa i zdrowia w sprawie materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością zgodnie z rozporządzeniem 1935/2004 PE. Idealna do wszelkich zakładów gastronomicznych, profesjonalnych kuchni, rozdzielni kelnerskich, cukierni oraz piekarni.
Wytrzymały, profesjonalny kloc masarski, model “Standard”, o numerze katalogowym 415-506015ST cenionego producenta Janpol to produkt wykonany wyłącznie z wysokiej jakości sezonowanego drewna bukowego oraz grabowego – pozbawionego drzazg, skaz czy pęknięć dla zapewniania możliwie najdłuższej żywotności. Kloce rzeźnicze Janpol doskonale absorbują silne uderzenia tasaków oraz tłuczków. Seria STANDARD wyposażona jest w system połączeń grzebykowych zwiększający powierzchnię klejenia elementów roboczych, dodatkowo zwiększających wytrzymałość powierzchni roboczej. Produkt ma wymiary 50 na 60 na 15 centymetrów. Kloc rzeźniczy, drewniany o kolorze naturalnym – dzięki specjalnemu wykończeniu doskonale wyeksponowana jest piękna struktura słojów drewna. Ponadto producent, firma Janpol, deklaruje zgodność produktu z rozporządzeniem PE numer 1935/2004 dotyczącym kontaktu materiałów i wyrobów z żywnością oraz posiada atest PZH nr HŻ/05187/01. Produkt oparty jest na doskonale przemyślanej konstrukcji, która zapewnia jego długotrwałość, solidność oraz niezawodność. Stanowi świetne rozwiązanie dla zakładów przetwórstwa mięsnego, rzeźni czy masarni. Idealnie sprawdzi się również w każdej kuchni restauracyjnej. Wykonujemy także kloce masarskie w innym wymiarze, na podstawach i bez, z podstawami nierdzewnymi a także stoły nierdzewne z blatem drewnianym dla cukierni i pekarni – wedle specyfikacji podanej przez klienta.
Do przechowalni
Analogowy timer kuchenny, o numerze katalogowym 582015, produkcji znanej i cenionej przez profesjonalistów na całym świecie firmy Hendi, oferującej kompleksowe wyposażenie gastronomii i kuchni, o szerokości 8 centymetrów. Wykonany został z najwyższej jakości stali nierdzewnej, o wysokiej odporności na zarysowania, wgniecenia czy inne uszkodzenia mechaniczne, ale także na wysokie temperatury. Posiada jasny i przejrzysty wyświetlacz analogowy z intuicyjnym w obsłudze systemem ustawiania czasu. Pracuje w zakresie do 60 minut oraz posiada dokładność co do 1 minuty. Na tylnej obudowie znajduje się magnez.
Do przechowalni
Elektroniczny termometr spożywczy marki Testo to idealne rozwiązanie dla każdego rodzaju lokali gastronomicznych, jak i zakładów przetwórczych. Produkt o numerze katalogowym 0563 1051 zapewnia wiarygodny i dokładny pomiar temperatury artykułów spożywczych takich jak mięsa czy sery. Produkt jest wodoodporny (może być myty pod bieżącą wodą) a jego solidne wykonanie z dbałością o każdy szczegół zapewni długie i satysfakcjonujące użytkowanie. Termometr posiada wymienne końcówki pomiarowe: standardowa sonda temperatury o długości 20 cm oraz opcjonalnie sondę temperatury do mrożonej żywności. Ponadto posiada alarm dźwiękowy lub optyczny informujący o przekroczeniu zadanych wartości granicznych temperatur. Artykuł jest zgodny z HACCP oraz spełniający normę EN 13485. Sprzęt na pewno znajdzie uznanie w oczach każdego pracownika gastronomii.
Do przechowalni
Kloc masarski drewniany, bez podstawy, marki Hendi, o indeksie: 505632. Parametry techniczne produktu: długość: 50 cm, szerokość: 40 cm, wysokość: 15 cm. Wykonany z drewna bukowego. Powierzchnia robocza zaimpregnowana tłuszczem naturalnym. Boki kloca lakierowane. Kloc wzmocniony stalową obręczą. Niezbędny element wyposażenia każdej masarni i rzeźni.
Do przechowalni
Próżniowy korek do wina o indeksie 475960 to idealne rozwiązanie dla restauracji, barów i innych punktów gastronomicznych. Korek wykonany został z czerwonego tworzywa sztucznego oraz jest dedykowany do pakowarek 691301, 691302. Korek na dłużej utrzymuje w świeżość win, oliw i innych nienagazowanych płynów które są nim zamknięte. Wąż do pakowarki nie jest w komplecie (dedykowany wąż o numerze katalogowym 691933). W zestawie znajdują się 3 korki. Ponadto producent gwarantuje zgodność produktu z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego numer 1935/2004 dotyczącym kontaktu materiałów i wyrobów z żywnością.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
+48 32 797 07 37
+48 575 256 600
sklep@chefstore.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© ChefStore.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.