Podstawy pod piece do pizzy

Najważniejszym sprzętem w całym lokalu gastronomicznym, który oferuje pizzę jest, zgodnie z oczekiwaniem, odpowiedni piec. Pozwala on, co oczywiste, na stworzenie renomy całego lokalu. Wbrew pozorom, właściwa instalacja pieca nie jest rzeczą prostą, szczególnie jeśli dysponujemy ograniczoną przestrzenią. Niewielkie bary szybkiej obsługi, małe pizzerie, stacje benzynowe – we wszystkich tych miejscach wolna przestrzeń jest wartością samą w sobie. Aby maksymalnie ją wykorzystać, warto więc zainwestować w podstawy pod piece do pizzy.

Producent
Cena netto
od do
Materiał
Długość
od do
Szerokość
od do
Wysokość
od do
Waga
od do
Twój wybór: Usuń wszystko

Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.