Piece jednokomorowe

Jednokomorowe piece do pizzy – podstawa wyposażenia

Konkurencja w segmencie małej gastronomii jest na tyle duża, ze standardowe sposoby walki o klienta powoli przestają wystarczać. Sama reklama, jeśli nie idzie w parze z odpowiednią kulturą pracy, niekoniecznie zda egzamin. Istotne jest więc oparcie się na czymś, co pozwoli się wyróżnić wśród bardzo homogenicznej oferty. Każda pizzeria, nawet ta najmniejsza, powinna móc się pochwalić wysokiej jakości wypiekami. Aby osiągnąć ten efekt, warto zainwestować w wysokiej jakości piece jednokomorowe do pizzy. Dzięki swoim stosunkowo kompaktowym rozmiarom zmieszczą się one w większości lokali, od zwykłego food trucka po mały, jednoizbowy punkt take and go.

Producent
Cena netto
od do
Materiał
Długość
od do
Szerokość
od do
Wysokość
od do
Długość komory
od do
Szerokość komory
od do
Wysokość komory
od do
Moc całkowita
od do
Temperatura maksymalna
od do
Ilość pizz
od do
Twój wybór: Usuń wszystko

Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.