Piece dwukomorowe

Piec do pizzy dwukomorowy jako narzędzie pracy

Lokale gastronomiczne specjalizujące się w serwowaniu pizzy, cieszą się niesłabnącym zainteresowaniem ze strony konsumentów. Nic dziwnego. Pizza to danie proste, szybkie i smaczne. A do tego stosunkowo tanie. W tego typu lokalach istotne jest korzystanie z wysokiej jakości sprzętu, który jednocześnie pozwoli na obsłużenie systematycznie rosnącej rzeszy klientów. Rozwiązanie mogą stanowić piece dwukomorowe do pizzy. Dzięki swojej konstrukcji pozwalają na przyrządzanie pizzy w dwóch niezależnych komorach. Oznacza to nie tylko oszczędność czasu (i szybszą obsługę), ale także zasobów.

Producent
Cena netto
od do
Materiał
Długość
od do
Szerokość
od do
Wysokość
od do
Długość komory
od do
Szerokość komory
od do
Wysokość komory
od do
Moc całkowita
od do
Temperatura maksymalna
od do
Waga
od do
Ilość pizz
od do
Twój wybór: Usuń wszystko

Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.