Termoformowana forma do deserów czekoladowych KT122 to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Pavoni słynącej z wysokiej jakości wytwarzanych produktów. Do stworzenia formy zostało użyte najwyższej jakości tworzywo, które zapewnia ergonomiczność i długotrwałość produktu. Dzięki rozdzieleniu formy na trzy części jest możliwe sprawne i dokładne wyczyszczenie formy, a jej przechowywanie jest łatwiejsze. Forma do ozdób czekoladowych KT122 Babbo w kształcie Św.Mikołaja o średnicy 105 mm, wysokości 170 mm oraz wadze 200 g sprzedawana jest w zestawie dwóch sztuk. Produkt idealnie sprawdzi się do rozszerzenia katalogu świątecznych deserów, a przy dodatkowym ozdobieniu nadamy każdemu wyrobowi indywidualnego charakteru. Produkt polecany jest do pracy w piekarniach, cukierniach, punktach gastronomicznych oraz w domowych kuchniach amatorów słodkich wypieków.
Do przechowalni
Forma do wyrobów czekoladowych KT95 to produkt włoskiej firmy Pavoni słynącej z innowacyjności produkcji oraz wysokiej jakości wykonania narzędzi cukierniczych. Termoformowana forma została stworzona z najwyższej jakości materiału, który zapewnia ergonomiczność i długotrwałość produktu. Forma jest bardzo złożona – składa się z 6 elementów, które rozmontowane są łatwe w czyszczeniu oraz przechowywaniu. Termoformowana forma do deserów czekoladowych KT95 przedstawia bałwanka w stroju snowboardowym o średnicy 140 mm, wysokości 210 mm oraz wadze 400 g. Stworzenie deserów czekoladowych z użyciem formy to świetny sposób na urozmaicenie przyjęć tematycznych czy wystaw sklepowych, szczególnie w okresie świątecznym. Gotowy czekoladowy wyrób można dodatkowo ozdobić zamszem w sprayu, pisakami dekoracyjnymi czy masą cukrową, co nada indywidualnego charakteru wyrobowi. Forma sprzedawana jest w zestawie dwóch sztuk. Forma polecana jest zarówno klientom profesjonalnym, jak i indywidualnym.
Do przechowalni
Forma do wyrobów czekoladowych KT94 to produkt włoskiej firmy Pavoni słynącej z innowacyjności produkcji oraz wysokiej jakości wykonania narzędzi cukierniczych. Termoformowana forma została stworzona z najwyższej jakości materiału, który zapewnia ergonomiczność i długotrwałość produktu. Forma jest bardzo złożona – składa się z 6 elementów, które rozmontowane są łatwe w czyszczeniu oraz przechowywaniu. Termoformowana forma do deserów czekoladowych KT94 przedstawia wywróconego Świętego Mikołaja z nartą na nodze o średnicy 150 mm, wysokości 170 mm oraz wadze 400 g. Stworzenie deserów czekoladowych z użyciem formy to świetny sposób na urozmaicenie przyjęć tematycznych czy wystaw sklepowych, szczególnie w okresie świątecznym. Gotowy czekoladowy wyrób można dodatkowo ozdobić zamszem w sprayu, pisakami dekoracyjnymi czy masą cukrową, co nada indywidualnego charakteru wyrobowi. Forma sprzedawana jest w zestawie dwóch sztuk. Forma polecana jest zarówno klientom profesjonalnym, jak i indywidualnym.
Do przechowalni
Forma do wyrobów czekoladowych KT93 to produkt włoskiej firmy Pavoni słynącej z innowacyjności produkcji oraz wysokiej jakości wykonania narzędzi cukierniczych. Termoformowana forma została stworzona z najwyższej jakości materiału, który zapewnia ergonomiczność i długotrwałość produktu. Forma jest bardzo złożona – składa się z 8 elementów, które rozmontowane są łatwe w czyszczeniu oraz przechowywaniu. Termoformowana forma do deserów czekoladowych KT93 przedstawia misia na sankach o średnicy 160 mm, wysokości 200 mm oraz wadze 400 g. Stworzenie deserów czekoladowych z użyciem formy to świetny sposób na urozmaicenie przyjęć tematycznych czy wystaw sklepowych, szczególnie w okresie świątecznym. Gotowy czekoladowy wyrób można dodatkowo ozdobić zamszem w sprayu, pisakami dekoracyjnymi czy masą cukrową, co nada indywidualnego charakteru wyrobowi. Forma sprzedawana jest w zestawie dwóch sztuk. Forma polecana jest zarówno klientom profesjonalnym, jak i indywidualnym.
Do przechowalni
Forma do wyrobów czekoladowych KT22 to produkt włoskiej firmy Pavoni słynącej z innowacyjności produkcji oraz wysokiej jakości wykonania narzędzi cukierniczych. Termoformowana forma została stworzona z najwyższej jakości materiału, który zapewnia ergonomiczność i długotrwałość produktu. Forma jest bardzo złożona – składa się z 6 elementów, które rozmontowane są łatwe w czyszczeniu oraz przechowywaniu. Termoformowana forma do deserów czekoladowych KT22 przedstawia bałwanka o średnicy 130 mm, wysokości 200 mm oraz wadze 300 g. Stworzenie deserów czekoladowych z użyciem formy to świetny sposób na urozmaicenie przyjęć tematycznych czy wystaw sklepowych, szczególnie w okresie świątecznym. Gotowy czekoladowy wyrób można dodatkowo ozdobić zamszem w sprayu, pisakami dekoracyjnymi czy masą cukrową, co nada indywidualnego charakteru wyrobowi. Forma sprzedawana jest w zestawie dwóch sztuk. Forma polecana jest zarówno klientom profesjonalnym, jak i indywidualnym.
Do przechowalni
Zestaw trzech form do deserów czekoladowych KT61 to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Pavoni słynącej z wysokiej jakości wytwarzanych produktów. Termoformowane formy zostały stworzone z najwyższej jakości materiału, który zapewnia ergonomiczność i długotrwałość produktu. Formy składają się z dwóch części każda, co znacznie ułatwia ich czyszczenie i przechowywanie. Po połączeniu części uzyskamy spektakularny kształt bombki, której czekoladową powierzchnię można ozdobić za pomocą masy cukrowej, lukru, barwników w sprayu. Zestaw trzech termoformowanych form do ozdób czekoladowych KT61 składa się z trzech bombek o wymiarach: 90×85 mm. Produkt idealnie sprawdzi się do pracy w cukierniach, piekarniach, punktach gastronomicznych oraz domowych kuchniach amatorów słodkich wypieków.
Do przechowalni
Termoformowana forma do czekolady w kształcie choinki KT175 to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Pavoni słynącej z niestandardowych idei oraz wysokiej jakości tworzonych przyborów cukierniczych. Forma ta umożliwia stworzenie wyjątkowych, nowoczesnych ozdób, które urozmaicą świąteczny stół i zachwycą nawet najbardziej wymagającego klienta. Forma świąteczna do deserów czekoladowych Ampolla KT175, o średnicy 135 mm, wysokości 200 mm oraz wadze 200 g, składa się z dwóch elementów, które wykonane zostały z najwyższej jakości materiału. Jakość formy znacznie ułatwia pracę i pozwala na uzyskanie precyzyjnych kształtów. Produkt jest łatwy w czyszczeniu. Forma polecana jest dla klientów profesjonalnych, jak również indywidualnych. Produkt sprzedawany jest w zestawie dwóch sztuk.
Do przechowalni
Termoformowana forma do ozdób czekoladowych KT176 Saturno to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Pavoni słynącej z niestandardowych idei oraz wysokiej jakości tworzonych przyborów cukierniczych. Do stworzenia formy użyto najwyższej jakości materiału, który jest ergonomiczny oraz łatwy w czyszczeniu, a także pozwala na uzyskanie niezwykle precyzyjnych kształtów wyrobu. Produkt składa się z dwóch elementów – podstawy oraz nakładek o oryginalnym kształcie, których szerokość umożliwia dodatkowe ozdobienie deseru masą cukrową, lukrem bądź marcepanem. Forma świąteczna do deserów czekoladowych KT176, o średnicy 165 mm, wysokości 195 mm oraz wadze 450 g, umożliwia stworzenie wyjątkowych i niestandardowych ozdób świątecznych, które zachwycą nawet najbardziej wymagających klientów. Wyroby te idealnie sprawdzą się na nowoczesnym stole wigilijnym. Produkt polecany jest do pracy w piekarniach, cukierniach, punktach gastronomicznych oraz w domowych kuchniach amatorów słodkich wypieków.
Do przechowalni
Termoformowana forma do ozdób świątecznych KT177 produkcji innowacyjnej, włoskiej firmy Pavoni to oryginalny produkt, który umożliwia stworzenie wyjątkowych ozdób świątecznych. Nowoczesny design zachwyci nawet najbardziej wymagającego klienta. Forma składa się z dwóch elementów wyprodukowanych z najwyższej jakości materiału, który jest łatwy w użyciu oraz czyszczeniu. Forma do ozdób czekoladowych KT177 Fringe o średnicy 135 mm, wysokości 150 mm oraz wadze 350, to idealne narzędzie do urozmaicenia stołów wigilijnych czekoladowymi deserami, które można ozdobić masą cukrową, zamszem w sprayu czy ozdobnymi perełkami nadając tym samym indywidualnego charakteru. Forma polecana jest dla klientów profesjonalnych, jak również domowych amatorów słodkich wypieków.
Do przechowalni
Termoformowana forma do ozdób czekoladowych KT162 Ring to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Pavoni słynącej z niestandardowych idei oraz wysokiej jakości tworzonych przyborów cukierniczych. Do stworzenia formy użyto najwyższej jakości materiału, który jest ergonomiczny oraz łatwy w czyszczeniu, a także pozwala na uzyskanie niezwykle precyzyjnych kształtów wyrobu. Produkt składa się z trzech elementów – podstawy, nakładek o oryginalnym kształcie przypominającym warstwy choinki oraz gwiazdy do umieszczenia na szczycie wyrobu. Każdy z elementów może zostać dodatkowo ozdobiony różnego rodzaju masą cukrową, pisakami cukierniczymi czy perełkami. Forma świąteczna do deserów czekoladowych KT162 o średnicy 160 mm, wysokości 200 mm oraz wadze 500 g, umożliwia stworzenie wyjątkowych i niestandardowych ozdób świątecznych, które zachwycą nawet najbardziej wymagających klientów. Wyroby te idealnie sprawdzą się na każdym stole wigilijnym. Produkt polecany jest do pracy w piekarniach, cukierniach, punktach gastronomicznych oraz w domowych kuchniach amatorów słodkich wypieków.
Do przechowalni
Termoformowana forma do ozdób czekoladowych KT163 to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Pavoni, który umożliwia stworzenie wyjątkowych ozdób świątecznych, które zachwycą nawet najbardziej wymagających klientów i gości. Nowoczesny kształt formy nadaje wyrobowi niezwykłego charakteru, który urozmaici każdy wigilijny stół. Forma składa się z dwóch elementów, które połączone tworzą kształt choinki. Wykonany deser czekoladowy może zostać dodatkowo ozdobiony zamszem w sprayu, pisakami dekoracyjnymi bądź masą cukrową. Forma świąteczna do deserów świątecznych KT163, o średnicy 140 mm, wysokości 150 mm oraz wadze 200 g, jest łatwa do przechowywania oraz czyszczenia. Produkt polecany jest do pracy w piekarniach, cukierniach, punktach gastronomicznych oraz w domowych kuchniach amatorów słodkich wypieków. Produkt sprzedawany jest w zestawie dwóch sztuk.
Do przechowalni
Termoformowana forma do ozdób czekoladowych KT164 to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Pavoni, który umożliwia stworzenie wyjątkowych ozdób świątecznych, które zachwycą nawet najbardziej wymagających klientów i gości. Nowoczesny kształt formy nadaje wyrobowi niezwykłego charakteru, który urozmaici każdy wigilijny stół. Forma składa się z dwóch elementów, które połączone tworzą kształt choinki. Wykonany deser czekoladowy może zostać dodatkowo ozdobiony zamszem w sprayu, pisakami dekoracyjnymi bądź masą cukrową. Forma świąteczna do deserów świątecznych KT164, o średnicy 170 mm, wysokości 200 mm oraz wadze 320 g, jest łatwa do przechowywania oraz czyszczenia. Produkt polecany jest do pracy w piekarniach, cukierniach, punktach gastronomicznych oraz w domowych kuchniach amatorów słodkich wypieków. Produkt sprzedawany jest w zestawie dwóch sztuk.
Do przechowalni
Termoformowana forma do ozdób czekoladowych KT152 to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Pavoni, który umożliwia stworzenie wyjątkowych ozdób świątecznych, które zachwycą nawet najbardziej wymagających klientów i gości. Nowoczesny kształt formy nadaje wyrobowi niezwykłego charakteru, który urozmaici każdy wigilijny stół. Forma składa się z dwóch elementów, które połączone tworzą kształt choinki. Wykonany deser czekoladowy może zostać dodatkowo ozdobiony zamszem w sprayu, pisakami dekoracyjnymi bądź masą cukrową. Forma świąteczna do deserów świątecznych KT152, o wymiarach 160×65×200 mm oraz wadze 250 g, jest łatwa do przechowywania oraz czyszczenia. Produkt polecany jest do pracy w piekarniach, cukierniach, punktach gastronomicznych oraz w domowych kuchniach amatorów słodkich wypieków. Produkt sprzedawany jest w zestawie dwóch sztuk.
Do przechowalni
Termoformowana forma do ozdób świątecznych KT151 produkcji innowacyjnej, włoskiej firmy Pavoni to oryginalny produkt, który umożliwia stworzenie wyjątkowych ozdób świątecznych. Nowoczesny design zachwyci nawet najbardziej wymagającego klienta. Forma składa się z dwóch elementów wyprodukowanych z najwyższej jakości materiału, który jest łatwy w użyciu oraz czyszczeniu. Forma do ozdób czekoladowych KT151 Crystal o średnicy 145 mm, wysokości 200 mm oraz wadze 180 g, to idealne narzędzie do urozmaicenia stołów wigilijnych czekoladowymi deserami, które można ozdobić masą cukrową, zamszem w sprayu czy ozdobnymi perełkami nadając tym samym indywidualnego charakteru. Forma polecana jest dla klientów profesjonalnych, jak również domowych amatorów słodkich wypieków. Produkt sprzedawany jest w zestawie dwóch sztuk.
Do przechowalni
Termoformowana forma do ozdób świątecznych KT135 to produkt włoskiej firmy Pavoni słynącej z innowacyjności produkcji i wysokiej jakości tworzonych przyborów cukierniczych. Forma została wykonana z wytrzymałego materiału, który zapewnia ergonomiczność i łatwość czyszczenia produktu. Charakteryzuje go niezwykle oryginalny kształt – jest nim choinka, w której odbita została twarz Świętego Mikołaja. Indywidualny charakter formy sprawia, iż urozmaici katalog deserów świątecznych w sposób, który zachwyci nawet najbardziej wymagającego klienta. Forma świąteczna do deserów czekoladowych KT135 Alberto Animato posiada wymiary 160×75×200 mm oraz wagę 250 g. Przy dodatkowych ozdobieniu masą cukrową, pisakami dekoracyjnymi bądź zamszem w sprayu nadamy deserowi indywidualnego charakteru. Produkt polecany jest do pracy w piekarniach, cukierniach, punktach gastronomicznych oraz w domowych kuchniach amatorów słodkich wypieków. Produkt sprzedawany jest w zestawie dwóch sztuk.
Do przechowalni
Forma do deserów czekoladowych KT137 Zen to produkt włoskiej firmy Pavoni słynącej z innowacyjności produkcji i wysokiej jakości tworzonych przyborów cukierniczych. Forma została wykonana z wytrzymałego materiału, który zapewnia ergonomiczność i łatwość czyszczenia produktu. Charakteryzuje go niezwykle oryginalny kształt – budową przypomina stos kamyczków zmniejszających się ku górze. Taki produkt idealnie urozmaici każdą witrynę cukierniczą bądź stół deserowy, a przy dodatkowym ozdobieniu masą cukrową, barwnikami w sprayu czy zamszem zachwyci nawet najbardziej wymagającego klienta. Termoformowana forma do czekolady KT137 o średnicy 160 mm, wysokości 200 mm oraz wadze 290 g jest łatwa w czyszczeniu oraz przechowywaniu, a użyty w produkcji materiał gwarantuje długotrwałość produktu. Forma polecana jest dla klientów profesjonalnych, jak również domowych amatorów słodkich wypieków. Produkt sprzedawany jest w zestawie dwóch sztuk.
Do przechowalni
Termoformowana forma do ozdób czekoladowych KT125 to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Pavoni, który umożliwia stworzenie wyjątkowych ozdób świątecznych, które zachwycą nawet najbardziej wymagających klientów i gości. Nowoczesny kształt formy nadaje wyrobowi niezwykłego charakteru, który urozmaici każdy wigilijny stół. Forma składa się z trzech elementów, które połączone tworzą kształt choinki. Wykonany deser czekoladowy może zostać dodatkowo ozdobiony zamszem w sprayu, pisakami dekoracyjnymi bądź masą cukrową. Forma świąteczna do deserów świątecznych KT125, o średnicy 160 mm, wysokości 210 mm oraz wadze 350 g, jest łatwa do przechowywania oraz czyszczenia. Produkt polecany jest do pracy w piekarniach, cukierniach, punktach gastronomicznych oraz w domowych kuchniach amatorów słodkich wypieków. Produkt sprzedawany jest w zestawie dwóch sztuk.
Do przechowalni
Termoformowana forma do deserów czekoladowych KT80 produkcji innowacyjnej, włoskiej firmy Pavoni to oryginalny produkt, który umożliwia stworzenie wyjątkowych ozdób świątecznych. Nowoczesny design zachwyci nawet najbardziej wymagającego klienta. Forma składa się z z 10 sztuk części choinki oraz 2 podstaw. Połączone tworzą spektakularne desery czekoladowe o niekonwencjonalnym kształcie. Możliwość oddzielenia poszczególnych elementów ułatwia czyszczenie produktu, jak również jego przechowywanie.Forma do ozdób świątecznych KT80 Albero a Stella o średnicy 130 mm, wysokości 200 mm oraz wadze 300 g, to idealne narzędzie do urozmaicenia stołów wigilijnych czekoladowymi deserami, które można ozdobić masą cukrową, zamszem w sprayu czy ozdobnymi perełkami nadając tym samym indywidualnego charakteru. Forma polecana jest dla klientów profesjonalnych, jak również domowych amatorów słodkich wypieków.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
+48 32 797 07 37
+48 575 256 600
sklep@chefstore.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© ChefStore.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.