Foremka poliwęglanowa do pralin MA5000 to produkt włoskiej firmy Martellato stworzony z myślą o klientach indywidualnych oraz profesjonalnych. Do stworzenia formy użyto wysokiej jakości poliwęglanu, który nie ulega deformacji – artykuł nadaje się do użytku przez wiele lat i jest dostosowany do mycia w zmywarce. Forma do pralinek MA5000 składa się z 24 półkul, gdzie każda ma średnicę 30 mm i waży 4 gramy. Taki produkt może stanowić sam w sobie deser bądź uzupełnić dekorację wszelkich tortów, ciastek czy lodowych deserów.
Do przechowalni
Butelka do nasączania ciast i biszkoptów 1000 ml FLAN1 to produkt innowacyjnej włoskiej firmy Martellato, który powstał przy użyciu najlepszej jakości tworzywa sztucznego bezpiecznego w pracy z żywnością. Butelka sprawdzi się idealnie do przechowywania surowców płynnych takich jak syropy. Flakon 1000 ml FLAN1 o średnicy 85 mm i wysokości 250 mm posiada specjalną miarkę na jednej ze stron, co pozwala na dokładne odmierzenie danego surowca. Flakon może być czyszczony w zmywarce. Produkt polecany jest dla klientów profesjonalnych, jak również indywidualnych.
Do przechowalni
Zestaw jednorazowych worków cukierniczych ROLLH30 to produkt włoskiej firmy Martellato wykonany z najwyżej jakości polietylenu, który jest bezpieczny w pracy z żywnością. Worek cukierniczy nada się do dekorowania zarówno na słodko – przy użyciu mas cukrowych, polew, kremów, jak i na słono – przy użyciu majonezu, ketchupu, sosów. Zestaw jednorazowych rękawów cukierniczych ROLLH30 składa się z 100 sztuk transparentnych worków o długości 30 cm. Produkt sprawdzi się w profesjonalnych cukierniach oraz domowych kuchniach – jest niezwykle wytrzymały, przezroczysty – dzięki swojej wytrzymałości worki można kilkakrotnie napełniać nawet najcięższymi ciastami i kremami.
Do przechowalni
Zestaw jednorazowych worków cukierniczych ROLLH40 to produkt włoskiej firmy Martellato wykonany z najwyżej jakości polietylenu, który jest bezpieczny w pracy z żywnością. Worek cukierniczy nada się do dekorowania zarówno na słodko – przy użyciu mas cukrowych, polew, kremów, jak i na słono – przy użyciu majonezu, ketchupu, sosów. Zestaw jednorazowych rękawów cukierniczych ROLLH40 składa się z 100 sztuk transparentnych worków o długości 40 cm. Produkt sprawdzi się w profesjonalnych cukierniach oraz domowych kuchniach – jest niezwykle wytrzymały, przezroczysty – dzięki swojej wytrzymałości worki można kilkakrotnie napełniać nawet najcięższymi ciastami i kremami.
Do przechowalni
Foremka do pralin i czekoladek MA1980 produkcji włoskiej firmy Martellato to niezbędnik zarówno profesjonalnych cukierników, jak również domowych amatorów słodkich wyrobów. Forma została wykonana z najlepszej jakości poliwęglanu, co zapobiega rozlewaniu i rozciąganiu formy. Zadbano o każdy szczegół artykułu, dzięki czemu wykończenie jest eleganckie i dokładne. Forma poliwęglanowa do pralin MA1980 o wymiarach 275×175 mm składa się z 24 czekoladek. Każda pralina posiada wymiary 25×25×13 mm oraz wagę 9 g. Nowoczesny wzór prostokąta nadaje wyrobowi niezwykłego charakteru. Forma może być czyszczona w zmywarkach.
Do przechowalni
Zestaw jednorazowych worków cukierniczych ROLLH55 to produkt włoskiej firmy Martellato wykonany z najwyżej jakości polietylenu, który jest bezpieczny w pracy z żywnością. Worek cukierniczy nada się do dekorowania zarówno na słodko – przy użyciu mas cukrowych, polew, kremów, jak i na słono – przy użyciu majonezu, ketchupu, sosów. Zestaw jednorazowych rękawów cukierniczych ROLLH55 składa się z 100 sztuk transparentnych worków o długości 55 cm. Produkt sprawdzi się w profesjonalnych cukierniach oraz domowych kuchniach – jest niezwykle wytrzymały, przezroczysty – dzięki swojej wytrzymałości worki można kilkakrotnie napełniać nawet najcięższymi ciastami i kremami.
Do przechowalni
Forma poliwęglanowa do tabliczek czekolady MA2009 to innowacyjny produkt włoskiej firmy Martellato, który zadowoli nawet najbardziej wymagającego klienta. Do stworzenia formy użyto wysokiej jakości poliwęglanu, który zapobiega wszelkim deformacjom artykułu, a dodatkowo nadaje się do czyszczenia w zmywarce. Wygląd tabliczki został starannie przemyślany – geometryczne kształty i staranne wykonanie zapewniają wysoką elegancję i połysk uzyskanej tabliczki czekolady. Foremka do tabliczki czekolady MA2009 pozwala na wykonanie trzech tabliczek o wymiarach 138×72×11 mm i wadze 80 gramów. Profesjonalizm i styl formy zadowoli domowych amatorów słodkich wypieków oraz zaskoczy profesjonalnych cukierników w swoich pracowniach.
Do przechowalni
Łyżka do nakładania lodów SGM003 to produkt innowacyjnej włoskiej firmy Martellato, która stworzyła narzędzie równie przydatne, jak tradycyjne gałkownice. Wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej łyżka, jest bezpieczna w pracy z żywnością. Innowacyjność, nowoczesność i ergonomiczność to znaki szczególne tego produktu. Rączka łyżki została specjalnie wyprofilowana, dzięki czemu jej użytkowanie jest szybkie i wygodne. Łyżka do nakładania lodów SGM003* jest długa na 27 cm, w skład czego wchodzi 14 centymetrowa, biała rączka. Produkt sprawdzi się w lodziarniach, cukierniach oraz punktach gastronomicznych do obsługi kuwet prostokatnych lub kuwet w witrynach typu pozzetti.
Do przechowalni
Foremka do pralin i czekoladek MA1964 produkcji włoskiej firmy Martellato to niezbędnik zarówno profesjonalnych cukierników, jak również domowych amatorów słodkich wyrobów. Forma została wykonana z najlepszej jakości poliwęglanu, co zapobiega rozlewaniu i rozciąganiu formy. Zadbano o każdy szczegół artykułu, dzięki czemu wykończenie jest eleganckie i dokładne. Forma poliwęglanowa do pralin MA1964 o wymiarach 275×175 mm składa się z 30 czekoladek. Każda pralina posiada średnicę 27 mm, wysokość 20 mm oraz wagę 7 g. Nowoczesny wzór koła o nierównej powierzchni nadaje wyrobowi niezwykłego charakteru. Forma może być czyszczona w zmywarkach.
Do przechowalni
Okrągła podstawa na tort, śr. 29 cm, GIRA5 to produkt znanej i cenionej włoskiej marki Martellato, stworzony z myślą zarówno o klientach indywidualnych, jak i profesjonalnych. idealnie nadaje się do perfekcyjnej i eleganckiej prezentacji ciast oraz tortów. Łatwa do utrzymania w czystości, odporna na uszkodzenia i zadrapania. Obrotowa, srebrna patera na ciasto – okrągła spełnia wszystkie obowiązujące normy i przepisy sanitarne. Została wykonana z najwyższej jakości tworzywa, bezpiecznego i neutralnego w kontakcie z żywnością. Zapewnia najwyższą higienę i profesjonalizm w miejscu pracy.
Do przechowalni
Szpatuła SCM40 produkcji innowacyjnej, włoskiej firmy Martellato to artykuł, który znajdzie swoje zastosowanie w każdej kuchni – zarówno domowej, pełnej słodkiej wypieków, jak również w pracowniach profesjonalnych punktów cukierniczych. Szpatuła posiada elastyczne, gładkie ostrze, które idealnie sprawdzi się przy rozprowadzaniu oraz wyrównywaniu mas cukrowych, polew, kremów na tortach i ciastach. Ergonomiczna rączka znacznie ułatwia korzystanie ze szpatuły. Szpatula SCM40 o długości 300 mm. Wysoka jakość twardego plastiku użytego w produkcji gwarantuje długotrwałość produktu, wytrzymałość do 100°C oraz przystosowanie do mycia w zmywarkach.
Do przechowalni
Polietylenowa forma do pisanek czekoladowych 90-2354 to produkt włoskiej firmy Martellato stworzony z wysokiej jakości polietylenu. Idealnie nada się do słodkiego ozdobienia koszyczka czy stołu wielkanocnego. Czekoladowe jajko może być udekorowane różnego rodzaju kremami bądź posypkami. Polietylenowa forma do pisanek 90-2354 składa się z 4 połówek jajka z pękniętą skorupką, gdzie każda posiada wymiary 83×54×24 mm. Produkt sprawdzi się w profesjonalnych cukierniach i piekarniach, jak również domowych kuchniach amatorów słodkich przysmaków.
Do przechowalni
Łyżka do nakładania lodów 10SGC04 produkcji włoskiej firmy Martellato, to idealny sposób na zastąpienie tradycyjnych gałkownic. Łyżka została wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej, która gwarantuje długotrwałość użytkowania. Nowocześnie zaprojektowana, ergonomiczna rączka to prawdziwy przełom – idealne wyprofilowanie w połączeniu z eleganckim designem to klucz do sukcesu. Łyżka do nakładania lodów 10SGC04 jest długa na 20 cm, w skład czego wchodzi 10 centymetrowa, błękitna rączka. Produkt sprawdzi się w lodziarniach, cukierniach oraz punktach gastronomicznych do obsługi kuwet w witrynach typu pozzetti.
Do przechowalni
Foremka do pralin i czekoladek MA1521 produkcji włoskiej firmy Martellato to niezbędnik zarówno profesjonalnych cukierników, jak również domowych amatorów słodkich wyrobów. Forma została wykonana z najlepszej jakości poliwęglanu, co zapobiega rozlewaniu i rozciąganiu formy. Zadbano o każdy szczegół artykułu, dzięki czemu wykończenie jest eleganckie i dokładne. Forma poliwęglanowa do pralin MA1521 o wymiarach 275×175 mm składa się z 28 czekoladek. Każda pralina posiada średnicę 28 mm, wysokość 18 mm oraz wagę 10 g. Nowoczesny wzór kuli nadaje wyrobowi niezwykłego charakteru. Forma może być czyszczona w zmywarkach.
Do przechowalni
Foremka do pralin i czekoladek MA1972 produkcji włoskiej firmy Martellato to niezbędnik zarówno profesjonalnych cukierników, jak również domowych amatorów słodkich wyrobów. Forma została wykonana z najlepszej jakości poliwęglanu, co zapobiega rozlewaniu i rozciąganiu formy. Zadbano o każdy szczegół artykułu, dzięki czemu wykończenie jest eleganckie i dokładne. Forma poliwęglanowa do pralin MA1972 o wymiarach 275×175 mm składa się z 30 czekoladek. Każda pralina posiada wymiary 26×26×20 mm oraz wagę 7 g. Nowoczesny wzór piramidy nadaje wyrobowi niezwykłego charakteru. Forma może być czyszczona w zmywarkach.
Do przechowalni
Foremka do pralin i czekoladek MA1526 to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Martellato, który został wykonany z najlepszej jakości tworzywa. Ergonomiczność, wytrzymałość oraz elegancja to cechy szczególne tej formy – płynna masa nie ulega rozlaniu, forma może być czyszczona w zmywarce, a wszystkie szczegóły elementów formy zostały starannie wykonane. Forma poliwęglanowa do pralin MA1526 o wymiarach 275×175 mm składa się z 35 czekoladek. Elegancki kształt serca o wymiarach 34,7×22×16 mm oraz wadze 8 g dopełni dekorację każdego tortu, ciasta, deseru bądź sam w sobie będzie oryginalnym słodkim poczęstunkiem. Polecana dla profesjonalnych punktów cukierniczych, jak i domowych amatorów wypieków.
Do przechowalni
Foremka do pralin i czekoladek MA1987 produkcji włoskiej firmy Martellato to niezbędnik zarówno profesjonalnych cukierników, jak również domowych amatorów słodkich wyrobów. Forma została wykonana z najlepszej jakości poliwęglanu, co zapobiega rozlewaniu i rozciąganiu formy. Zadbano o każdy szczegół artykułu, dzięki czemu wykończenie jest eleganckie i dokładne. Forma poliwęglanowa do pralin MA1987 o wymiarach 275×175 mm składa się z 24 czekoladek. Każda pralina posiada wymiary 35×23×17 mm oraz wagę 10 g. Nowoczesny, nieregularny wzór nadaje wyrobowi niezwykłego charakteru. Forma może być czyszczona w zmywarkach.
Do przechowalni
Poliwęglanowa forma do korpusów czekoladowych 20GU007 to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Martellato stworzony z wysokiej jakości tworzywa zapewniającego wytrzymałość i ergonomiczność produktu. Czekoladowe korpusy to wyjątkowe produkty, które zapewniają szeroką gamę możliwości stworzenia wyjątkowego deseru – można je wypełnić owocami, kremami, musami czy nawet lodami. Czekoladowe foremki do deserów 20GU007 o wyjątkowym kształcie okręgu o średnicy 37 mm i wysokości 14 mm zostały umieszczone na formie (275×175 mm) w ilości 15 sztuk. Taki produkt sprawdzi się zarówno u klientów indywidualnych, jak i profesjonalnych.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
+48 32 797 07 37
+48 575 256 600
sklep@chefstore.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© ChefStore.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.