Łopaty i narzędzia do pieców

Narzędzia dla pizzermanów

Dbanie o higienę miejsca pracy to obowiązek każdego właściciela lokalu gastronomicznego. W końcu, niezależnie od wielkości restauracji, bistro, czy baru, przewijają się przez nie dziesiątki klientów. W naszym interesie jest, by każda odwiedzająca osoba zachowała jak najlepsze zdanie o jakości naszych usług. Aby zadbać o czystość jednego z najważniejszych sprzętów w naszej kuchni, czyli pieca do pizzy, warto zaopatrzyć się w specjalne szczotki, które pomogą nam pozbyć się resztek ciasta, przypalonych dodatków, czy zwęglonych kawałków. Do wyboru mamy szczotki mosiężne do czyszczenia pieca, ryżowe, z naturalnym włosiem, wyposażone w skrobak, lub samodzielne skrobaki. To profesjonalne narzędzia do pieców do pizzy, które będą pomocne w codziennej pracy pizzermana.

Producent
Cena netto
od do
Materiał
Długość
od do
Szerokość
od do
Wysokość
od do
średnica
od do
Twój wybór: Usuń wszystko

Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.