Kutry gastronomiczne

Kutry to urządzenia stosowane w profesjonalnej gastronomii i wszelkich punktach obróbki żywności takich jak restauracje, szkolne i zakładowe stołówki, kuchnie w domach opieki a także w przemyśle spożywczym – do rozdrabniania mięsa i podrobów w zakładach masarskich. Kutry stosuje się do rozdrabniania produktów, mieszania ich z różnymi dodatkami oraz przyprawami a także do ubijania i zagniatania ciasta. Najbardziej popularne maszyny posiadają obudowę z tworzywa sztucznego lub stopów aluminium czy stali nierdzewnej oraz nóż lub komplet nierdzewnych noży.

Czytaj więcej

Dalsze kategorie

Cena netto
od do
Materiał
Długość
od do
Szerokość
od do
Wysokość
od do
Pojemność
od do
Moc całkowita
od do
Twój wybór: Usuń wszystko

Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.