Elektryczne piece dwukomorowe

W większych lokalach gastronomicznych, cieszących się większą popularnością i posiadających możliwości logistyczne na przyjęcie dużej ilości gości, wymagane jest możliwie najefektywniejsze rozwiązanie. Najlepiej sprawdzają się tu sprzęty, za pomocą których jesteśmy w stanie w stosunkowo niewielkim czasie przyrządzić możliwie jak najwięcej porcji dań. Dobrym rozwiązaniem są więc dwukomorowe piece do pizzy elektryczne. Dzięki elektrycznemu zasilaniu pozwalają na stabilne utrzymanie temperatury wewnątrz pieca, a ich klasyczny design ze stali oraz szamotowe wypełnienie sprawiają, że warunki wypieku są stabilne.

Producent
Cena netto
od do
Materiał
Długość
od do
Szerokość
od do
Wysokość
od do
Długość komory
od do
Szerokość komory
od do
Wysokość komory
od do
Moc całkowita
od do
Temperatura maksymalna
od do
Waga
od do
Ilość pizz
od do
Twój wybór: Usuń wszystko

Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.