Blachy do pizzy

Wyposażając pizzerię, nie można nie wspomnieć o kilku podstawowych elementach. Porządny piec do pizzy, narzędzia do wyrabiania ciasta i krojenia gotowego placka, łopaty do wyjmowania gorącego wypieku – bez tego nie ma mowy o prowadzeniu pizzerii. Kolejnym niezbędnikiem są blachy do pizzy. Zależnie od tego, czy bardziej skłaniamy się ku klasycznej, włoskiej, czy też stawiamy za wzór amerykański fast food, możemy wybrać blachy kwadratowe lub okrągłe. Większe znaczenie ma jednak to, czy konkretna wielkość blachy zmieści się do użytkowanego przez nas pieca.

Producent
Cena netto
od do
Materiał
Długość
od do
Szerokość
od do
Wysokość
od do
średnica
od do
Twój wybór: Usuń wszystko

Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.